• Mirë se vini në Fakultetin Filozofik!

    Institucioni i parë dhe më i rëndësishëm arsimor i arsimit universitar katërvjeçar dhe pararendës i universitetit në Kosovë.

Mbahet Konferenca shkencore ‘’Mulla Sadra dhe Martin Hajdegeri: Dy filozof të qenies’’

 Në ambientet e Fakultetit Filozofik, është mbajtur Konferenca shkencore ‘’Mulla Sadra dhe Martin Hajdegeri: Dy filozof të qenies’’ e organizuar nga Departameneti i Fil...

Më shumë

ROLI DHE RËNDËSIA E MËSIMDHËNËSVE TË ARDHSHËM NË INFORMIMIN DHE ORIENTIMIN PROFESIONAL TË NXËNËSVE

 TË NDERUAR STUDENTË,
JU FTOJMË TË MERRNI PJESË NË AKTIVITETIN KU DO TË DISKUTOHET PËR:

Përgatitjen e studentëve të UP-së/ mësimdhënësve të ardhshëm për rolin e tyre në i...

Më shumë

Dekani i Fakultetit Filozofik Prof. Asoc. Dr. Bujar Dugolli pret ambasadoren gjermane Angelika Viets

 Sot në ambientet e Fakultetit Filozofik, dekani Prof. Asoc. Dr. Bujar Dugolli, priti ambasadoren e Gjermanisë, Angelika Viets. Dekani Dugolli i shprehu mirëseardhje ambasadores Viets, duke e...

Më shumë

Njoftim

 Në vazhdim gjeni të bashkangjitur listën me emrat e kandidatëve të cilëve ju ka lejuar mbrojtja e temës master, në mbledhjen e Këshillit të Fakultetit mbajtur me datë:12.05.2016,
Afa...

Më shumë

Njoftim

Në ambientet e Fakultetit Filozofik, po qëndrojnë ekspertë ndërkombëtar, Prof. Stephem Adam, nga University of Westminister (UK), Prof. Dr. Christian Papilloud, nga University of Halle-Wittenberg (...

Më shumë