NJOFTIM

   
  Luten studentët e Departamentit të Sociologjisë, që të bëjnë regjistrimin e lëndëve zgjedhore në SEMS, jo më larg se në datën 25 tetor.

  Numri i studentëve që mund të regjistrohen në një lëndë zgjedhore është i kufizuar, sipas skenës si më poshtë:

  Bachelor:

  Semestri i tretë / Viti i dytë: Kufizimi në 43 (Filozofi e Shkencës; Sociologji e Religjionit; Demografi; Psikologji Sociale)

  Semestri i pestë / Viti i tretë: Kufizimi në 48 (Teoritë Sociale Postmoderne; Sociologji e të Drejtave të Njeriut; Sociologji Publike)

  Master:

  Semestri i parë / Viti i parë: Kufizimi në 10 (Mendimi Social Shqiptar; Etnia, Religjioni dhe Identiteti; Kombi, Institucionet dhe Demokracia)

  Semestri i tretë / Viti i dytë: Kufizimi në 7 (Drejtimi Shkencor: Teoria dhe Praktika e Lëvizjve Shoqërore; Identiteti dhe Vlerat Sociale; Gjinia dhe Reprezentimi. Drejtimi Arsimor: Identiteti dhe Vlerat Sociale; Gjinia, Arsimi dhe Shoqëria; Psikologjia e Edukimit).

  Regjistrimi në lëndë zgjedhore nuk mund të bëhet pas afatit dhe përtej numrit të kufizuar. Luten studentët që të përcaktohen sa më parë, dhe të ndjekin ligjëratat dhe ushtrimet në lëndët përkatëse, sipas rregullave të përcaktuara në Syllabuset përkatëse.

   

Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
28293031123
4 5678910
11 121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678