Njoftim për vazhdimin e studimeve, transfer dhe njohja e provimeve, ndërrimi i programit të studimeve

   Njoftohen të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master të Fakultetit Filozofik, se afati i dorëzimit të kërkesave për vazhdimin e studimeve, transfer dhe njohja e provimeve, ndërrimi i programit të studimeve, do te hapet nga data 14.10.2020 deri me 20.10.2020, në ora 15:00.

  I. Njoftohen të gjithë studentët e nivelit të studimeve bachelor dhe master të Fakultetit Filozofik, se afati i dorëzimit të kërkesave për ; vazhdim të studimeve, transfer dhe njohje të provimeve, ndërrimin e programit të studimeve do të hapet prej datës 14.10.2020 deri me 20.10.2020.

  II. Dokumentacioni për ndërrim të programit, vazhdim të studimeve , transfer dhe njohje të provimeve duhet te përmbajë;
  • kërkesën;
  • vërtetimin për statusin e studentit;
  • ID kartela e studentit kopje;
  • Certifikatën e notave;

  Kandidatët për transfer përveç dokumentacionit të lartcekur duhet të bashkëngjesin edhe programin mësimor dhe vendimin për akreditimin e programit mësimor .

  III. Dokumentacioni i kompletuar të protokollohet dhe të dorëzohet në zyrën për arkiv të Fakultetit.

  Shënim: Kërkesa mund të shkarkohet në web faqen e FF. (Shkarko)

  Kërkesa

Arkiva e lajmeve

«tetor»
MaEnPrShDi
28 29301 234
5678 91011
1213 1415 161718
1920 2122232425
2627282930311
2345678