Programi i Ditës Botërore të Punës Sociale 2017 në Kosovë

  Programi i Ditës Botërore të Punës Sociale 2017 në Kosovë

  E martë, 21 Mars 2017
  09:00-9:45 Konferencë për Shtyp: Vjollca Krasniqi, Departamenti i Punës Sociale, Fakulteti Filozofik, Universiteti i Prishtinës; Julie Watkins, Rrjeti i Lidershipit Akademiktë Grave të Evropës Juglindore; Vasilios Ioakimidis, Zëvendës President i Asociacionit Evropian të Shkollave të Punës Sociale; Darja Zaviršek, Universiteti i Lublanës dhe Presidente e Asociacionit të Shkollave të Punës Sociale të nën regjionit të Evropës Lindore.

  10:00-12:00 Panel: Rruga drejt Dinjitetit dhe Vlerës së Njeriut: Drejtësia Sociale dhe Qëndrueshmëria
  Moderatore: Vjollca Krasniqi
  Fjala e Mirë se ardhjes: Dekani i Fakultetit Filozofik, Bujar Dugolli
  Fjala e Julie Watkins, Rrjeti i Lidershipit Akademik të Grave të Evropës Juglindore
  Fjalimi i Presidentes së Asociacionit Ndërkombëtar të Shkollave të Punës Sociale, Annamaria Campanini (via video)
  Fjalimi i Zëvendës-Presidentit të Asociacionit Evropian të Shkollave të Punës Sociale, Vasilios Ioakimidis
  Fjalimi i Presidentes të Asociacionit nën-regjional të Evropës Lindore të Shkollave të Punës Sociale, Darja Zaviršek

  Panelistët: Julie Watkins, Rrjeti i Lidershipit Akademik të Grave të Evropës Juglindore, Vasilios Ioakimidis, Zëvendës President i Asociacionit Evropian të Shkollave të Punës Sociale, Darja Zaviršek, Universiteti i Lublanës dhe President i Asociacionit nën-regjional të Evropës Lindore të Shkollave të Punës Sociale, Igo Rogova, Rrjeti i Grave të Kosovës, Hilmi Jashari, Avokat i Popullit


  12.15 -13.30 Hapja e Bibliotekës së Punës Sociale, e përcjellur me koktej
  Mirënjohje për Mbështësit e Bibliotekës: Vjollca Krasniqi dhe Albanë Ismajli

  14:00-15:30 Ligjëratë Publike

  Darja Zaviršek: Nga rruga e Refugjatëve Ballkanik deri në Fundin e Migrimit: Kriza Humanitare dhe rritja e ksenofobisë në vendet post-socialiste dhe në Evropë

  E mërkurë 22 Mars 2017
  09:00-13:00 Punëtori Strategjike e Departamentit të Punës Sociale, moderuar nga Julie Watkins


   


   

Arkiva e lajmeve

«maj»
MaEnPrShDi
30123456
78910111213
1415 1617181920
2122 2324 252627
28293031123
45678910