Punëtoria për Hartimin e Planit të Veprimit të Fakultetit Filozofik 2018-2023

  Punëtoria për Hartimin e Planit të Veprimit të Fakultetit Filozofik 2018-2023
  Stafi akademik nën udhëheqjen e Dekanit Prof. Bujar Dugolli, po mban punëtorinë një ditore për hartimin e Planit të Veprimit të Fakultetit Filozofik për periudhën 2018-2023. Plani i veprimit përfishinë: 1) Mësimdhënien; 2) Hulumtimin Shkencor dhe Publikimet; 3) Akreditimin dhe Sigurimin e Cilësisë; 4) Programet e Studimit; 5) Zhvillimin e Burimeve Njerëzore; 6) Zhvillimin e Infrastrukturës; 7) Ndërkombëtarizimin; dhe 8) Shërbimet. Plani i Veprimit zbërthen orientimet zhvillimore strategjike të Fakultetit Filozofik për periudhën pesë vjeçare me qëllim të përmbushjes së misionit të Fakultetit për avansimin e dijes, mendimit kritik dhe kreativitetit, ofrimin e programeve dhe një mjedisi studimor cilësor; kultivimin e vlerave të një shoqërie demokratike, të barabartë, gjithëpërfshirëse dhe diverse; si dhe sigurimin e një mjedisi bashkëpunues dhe miqësor. Me përmbylljen e kësaj punëtorie, Fakulteti Filozofik do të miratojë Planin Strategjik 2018-2023, plan ky që do të shërbejë si udhërrfyes në punën e Fakultetit në pesë vitet e ardhshme.

   
  29 Qershor 2018
  Prevallë, Prizren

   image1.jpeg

Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
293031 1 2 34
5 6 7 891011
12 13 1415161718
19202122232425
262728293012
3456789