THIRRJE PËR APLIKIM

   Programi:
  Jean Monnet “Linking the Europe at Periphery (LEAP), under the Grant Decision nr 2019-1753/001-001 of the Education, Audiovisual and Culture Executive Agency

  Ngjarja: Simulation event
  Vendi: Eskisehir Osmangazi University – Turkey
  Date: 8-10 April 2020

  THIRRJE PËR APLIKIM

  Ftohen studentët e interesuar të aplikojnë për Simulimin në temën: Refugee crisis and the migration issue within the EU, të organizuar nga (DiploMun), Eskisehir Osmangazi University, me ç’rast studentët do kenë mundësi të jenë pjesë e simulimit të mbledhjes së Parlamentit Europian dhe Këshillit Europian. Të gjitha shpenzimet (udhëtimi, akomodimi dhe ushqimi janë të mbuluara nga organizatori).
  Kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë në adresën filozofiku@uni-pr.edu dhe adresën e koordinatorit të projektit afrim.hoti@uni-pr.edu:
  Dokumentet e kërkuara:
  - CV – ja,
  - Dëshmi e të qenit student në UP,
  - Leter motivuese,
  - Dëshmi e njohjes së gjuhës angleze,
  - Listë e shkurtër e kandidatëve do të ftohen për intervistë në gjuhën angleze.
  Afati i fundit për aplikim: 4 mars 2020, ora 16.00h. Aplikacionet e pranuara pas afatit nuk do merren në konsideratë.

  Koordinator i UP-së në Jean Monnet “Linking the Europe at Periphery”.
  Prof. Asoc. Dr. Afrim Hoti

   

Arkiva e lajmeve

«prill»
MaEnPrShDi
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910