• Mirë se vini në Fakultetin Filozofik!

    Institucioni i parë dhe më i rëndësishëm arsimor i arsimit universitar katërvjeçar dhe pararendës i universitetit në Kosovë.

Njoftim - Afat shtesë për regjistrim të Semestrit dimëror 2016/2017

 Njoftohen studentët e nivelit Bachelor dhe Master të cilet nuk e kanë regjistruar semestrin, se sistemi do të jetë i hapur për regjistrim nga data 13.01.2017 deri më 18.01.2017 në ora 15.00.<...

Më shumë

Njoftim për paraqitjen e provimeve afati janar-shkurt 2017, Bachelor dhe Master

Njoftohen studentët e Fakultetit Filozofik niveli Bachelor dhe Master, më sa vijon:

Paraqitja e provimeve për afatin e janar-shkurt 2017, do të behët nga data: 10.01.2017 deri më 17....

Më shumë

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në Universitetin Bialystok, Poloni

Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’ hap thirrjen për aplikim për bursa për semestrin pranverorë për mobilitete në Universitetin Bialystok të Polonisë, në kuadër të...

Më shumë

Njoftim për paraqitjen e provimeve në afatin e nëntorit 2016

Njoftohen studentet e Fakultetit Filozofik niveli Bachelor dhe Master, më sa vijon:

Paraqitja e provimit për afatin e nëntorit 2016, do të behët nga data: 12.12.2016 deri më 13.12.2...

Më shumë

Shpërndarja e ID-kartelave, për studentët e vitit të parë 2016/2017

 Njoftohen të gjithë studentët të vitit të parë Bachelor dhe Master të Fakultetit Filozofik të Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina" se ka filluar shpërndarja e ID Kartelave....

Më shumë