Listat e aplikanteve për provim pranues

08 Shtator 2023
SHARE

Të nderuar kandidatë për studentë

 

Ju njoftojmë se provimi pranues për programet e nivelit BA Filozofi, Histori, Sociologji, Shkencë Politike dhe Antropologji dhe Trashëgimi Kulturore mbahet me datë 11.09.2023, nga ora 09.00, sipas kësaj ndarjeje.

Programi Filozofi 

Programi Histori 

Programi Sociologji

Programi Shkenca Politike 

Programi Antropologji dhe Trashëgimi Kulturore