Donacion, karroca për persona me nevoja të veçanta

03 Shkurt 2021
SHARE

 Organizata studentore "Reforma" ka fituar një donacion prej gjashtë karrocave për persona me nevoja të veçanta.

Studentët e organizatës kanë shprehur vullnetin që përfituesit e tyre të jenë studentët e UP-së.

Me anë të këtij emaili, ju lusim që në rast që keni studentë në kuadër të njësive tuaja akademike, të cilët kanë nevojë për këto karroca, të na përcjellni emrat dhe kontaktet e tyre. 


Ju lusim që të dhënat të i përcjellni në emailin [email protected], më së largu deri me datë 4 shkurt 2021.