Orari i mesimit per semestrin VEROR 2020-21

15 Shkurt 2021
SHARE

 Mësimi në Semestrin Veror 2020/2021 fillon me 16.02.2021


Ligjëratat, ushtrimet numerike si dhe laboratorike do të mbahen njëjtë si në Semestrin e kaluar, si dhe konform vendimeve të UP-së deri në ndonjë vendim tjetër.

Për çdo ndryshim në procesin e mësimit do ju informojmë më kohë!


Orarin e mësimit në nivelin Bachellor dhe Master (kliko)


Ne baze te vendimit te qeverise Nr.02/64 te dates: 12.02.2021 lirohet nga pagesa e semestrit te gjithe studentet e nivelit bacelor. Me kete rast ne SEMS ju eshte regjistruar semestri II, IV, dhe VI ne menyre automatike per studentet qe kane pasur te regjistruar semestrin I, III, dhe V per vitin akademik 2020/21.


Suksese...