Konferenca Shoqëria pas pandemisë COVID-19: Sfidat dhe zgjidhjet

22 Nëntor 2021
SHARE

Fakulteti Filozofik, Universiteti i Prishtinës, ka organizuar një konferencë ndërkombëtare të titulluar ‘Shoqëria pas pandemisë COVID-19: Sfidat dhe zgjidhjet’. Në konferencë do të marrin pjesë akademikë të vendeve të ndryshme, me një kontribut thelbësor të studimeve të kryera nga komuniteti akademik i Universitetit të Prishtinës. Konferenca do t’i zhvillojë punimet në datat 23 – 24 nëntor 2021.

 

Agjenda e Konferencës