Njoftim për afatin e nëntorit

25 Nëntor 2021
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit Filozofik, se nga data 26.11.2021, në ora 8:00 deri me 30.11.2021, në ora 24:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitje të provimeve në afatin e nëntorit të vitit akademik 2021/2022.

 

Afati i nëntorit është afat plotësues, andaj në këtë afat studentët kanë të drejtë të paraqesin deri në dy provime.

 

Njoftohen studentet e studimeve bachelor se për provimet të cilat paraqiten për herën e dytë duhet të behet pagesa dhe të paraqiten në shërbimin e studenteve për ta konfirmuar  fletëpagesën.