Njoftim

22 Korrik 2022
SHARE

Lidhur me Dhënien dhe Shqyrtimin e Ankesave të Kandidat - Studentëve për Provimin Pranues BA – Afati i parë

 

Njoftohen të gjithë kandidat-studentët e interesuar për të bërë ankesë, që këtë mund ta bëjnë të hënën, datë 25.07.2022 (nga ora 08:00 – 16:00), dhe të martën, datë 26.07.2022 (nga ora 08:00 – 16:00) në Fakultetin Filozofik, zyra # 10.

 

Shqyrtimi i ankesave nga komisionet përkatëse do të bëhet të mërkurën, datë 27.07.2022, duke filluar nga ora 10:00 në Fakultetin Filozofik.

 

Dekanati i Fakultetit Filozofik