Njoftim Lidhur me Dhënien dhe Shqyrtimin e Ankesave të Kandidat - Studentëve për Provimin Pranues BA – Afati i dytë

19 Shtator 2022
SHARE

Njoftohen të gjithë kandidat-studentët e interesuar për të bërë ankesë, që këtë mund ta bëjnë të martën, datë 20.09.2022 (nga ora 08:00 – 16:00), dhe të mërkurën, datë 21.09.2022 (nga ora 08:00 – 16:00) në Fakultetin Filozofik, zyra # 10.

 

Shqyrtimi i ankesave nga komisionet përkatëse do të bëhet të enjten, datë 22.09.2022, duke filluar nga ora 10:00 në Fakultetin Filozofik.

 

Dekanati i Fakultetit Filozofik