Rezultatet përfundimtare të provimit pranues të konkursit plotësues - afati i dytë për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve Master, për vitin akademik 2023/2024

25 Tetor 2023
SHARE

Më poshtë mundë të shihni rezultatet përfundimtare të provimit pranues në Fakultetin Filozofik

 

Programi Filozofi

Programi Historie Kohës së Re

Programi Psikologji shkollore dhe këshillim Komunitete pakicë