• Mirë se vini në Fakultetin Filozofik!

    Institucioni i parë dhe më i rëndësishëm arsimor i arsimit universitar katërvjeçar dhe pararendës i universitetit në Kosovë.

Mbahet Konferenca shkencore ‘’Mulla Sadra dhe Martin Hajdegeri: Dy filozof të qenies’’

 Në ambientet e Fakultetit Filozofik, është mbajtur Konferenca shkencore ‘’Mulla Sadra dhe Martin Hajdegeri: Dy filozof të qenies’’ e organizuar nga Departameneti i Fil...

Më shumë

Dekani i Fakultetit Filozofik Prof. Asoc. Dr. Bujar Dugolli pret ambasadoren gjermane Angelika Viets

 Sot në ambientet e Fakultetit Filozofik, dekani Prof. Asoc. Dr. Bujar Dugolli, priti ambasadoren e Gjermanisë, Angelika Viets. Dekani Dugolli i shprehu mirëseardhje ambasadores Viets, duke e...

Më shumë

Njoftim

 Në vazhdim gjeni të bashkangjitur listën me emrat e kandidatëve të cilëve ju ka lejuar mbrojtja e temës master, në mbledhjen e Këshillit të Fakultetit mbajtur me datë:12.05.2016,
Afa...

Më shumë

Njoftim

Në ambientet e Fakultetit Filozofik, po qëndrojnë ekspertë ndërkombëtar, Prof. Stephem Adam, nga University of Westminister (UK), Prof. Dr. Christian Papilloud, nga University of Halle-Wittenberg (...

Më shumë

ME RASTIN E 9 MAJIT - DITËS SË EVROPËS ËSHTË MBAJTUR TRYEZA SHKENCORE ME TEMËN: “KOSOVA DHE EVROPA JUGLINDORE NË DRITËN E INTEGRIMIT EVROPIAN”

 Me rastin e 9 Majit - Ditës së Evropës është mbajtur tryeza shkencore me temën: “Kosova dhe Evropa Juglindore në dritën e integrimit evropian”,
e organizuar nga Fakultetit ...

Më shumë