Fakulteti Filozofik hap paraqitjen e afatit te qershorit 2023

22 Maj 2023
SHARE

Njoftohen studentët e Fakultetit Filozofik, se:

 

- Paraqitja e provimeve: 23 maj - 10 qershor 2023

- Mbajtja e provimeve: 12 qershor - 10 korrik 2023

- Hapja e SEMS për notim: 10 qershor 2023

- Paraqitja e provimit të diplomës: 20 qershor - 15 korrik 2023

- Afati i fundit për vendosjen e notave: 25 korrik 2023, ora 24:00

- Luten studentët të paraqesin provimeve brenda kohës së përcaktuar, sepse SEMS-i nuk do të hapet më pas fillimit të periudhës së provimeve. Po ashtu, të verifikojnë paraqitjen e provimeve dhe të raportojnë në kohë reale problemet eventuale teknike.