Eja dhe kupto mundësitë e studimeve në Universitetet Franceze Edicioni i 5-të i Panairit të Universiteteve Franceze në Kosovë 31 Tetor 2022 10:00 - 15:00
Lexo më shumë

Mëso më shume për e-Karrierën dhe si të avancohesh në vemprimtarinë që e ke përzgjedh.

THIRRJE PËR APLIKIM: Puna praktike (1 vjeçare me pagesë) për studentët e diplomuar në Punë Sociale (me prioritet), Psikologji dhe Sociologji.
Lexo më shumë
Nis digjitalizimi i “Buletinit të Fakultetit Filozofik”
Lexo më shumë
Urime 17 Shkurti – Dita e Pavarësisë së Kosovës
Lexo më shumë

Exploro Fakultetin.

Stafi akademik

Lexo më shumë

Institutet

Lexo më shumë

Dokumente

Informata të rëndësishme për studentë

Lexo më shumë

Na ndiqni në mediat sociale përmes faqeve zyrtare të Universitetit.

Disa fjalë nga studentët tanë.

Ikumi Ishidate

Happy Student
I will never forget the time I spent in Prishtina. I believe that applying to PISU was definitely one of the best decisions I've made during my master program.

Gylymser Hoxhaj

Happy Student
International Summer university of Prishtina, is one of the best experiences which every student of Kosovo should undergo.