Eja dhe kupto mundësitë e studimeve në Universitetet Franceze Edicioni i 5-të i Panairit të Universiteteve Franceze në Kosovë 31 Tetor 2022 10:00 - 15:00

31 Tetor 2022
SHARE

Jeni student dhe jeni i interesuar për një shkëmbim jashtë vendit?

Dëshironi të përfitoni nga një sistem arsimor i përsosur dhe diploma prestigjioze të njohura ndërkombëtarisht? 🌍

Panairi i Universiteteve Franceze do të vijë në Kosovë për ju! 🫵

📆 Ejani ti zbuloni programet mësimore, shkëmbimet dhe mundësitë për të studiuar në Francë me përfaqësues të shumtë të Universiteve Franceze, më 31 tetor nga ora 10:00 deri në orën 15:00, në Bibliotekën Kombëtare të Prishtinës.

Edicioni i 5-të i Panairit të Universiteteve franceze në Kosovë organizohet nga Ambasada e Francës në Kosovë, Aleanca Franceze e Prishtinës dhe Espace Campus France, në bashkëpunim me Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës.

 

Programi:

10:00 – Hapja e Panairit të Universiteteve Franceze

11:00 – Bashkpunimet ndërkombëtare për të studiuar në Francë (Campus France)

11:30 – Shkëmbime të eksperiencave Alumni

12:00 – Prezantim Erasmus+

15:00 – Mbyllja e Panairit

Përgjatë ditës, Panairi do të jetë i hapur për gjithë publikun.

Studentët do të kenë mundësi që të takohen me përfaqësues të shumtë të Universiteteve prestigjioze Franceze të cilët do të jenë prezentë.

 

Panairi i Universiteteve Franceze 👩‍🎓🧑‍🎓

Pjesëmarrës:

Le Mans https://www.univ-lemans.fr

Avignon

https://univ-avignon.fr

Caen - Normandie

http://welcome.unicaen.fr

Lyon 1

https://www.univ-lyon1.fr

CESI

https://www.cesi.fr

#CampusFrance #ChoisirLaFrance #EtudierenFrance 🇫🇷