Urime 17 Shkurti – Dita e Pavarësisë së Kosovës

17 Shkurt 2021
SHARE


Të nderuar staf akademik dhe administrativ në FIEK,
Të dashur Studentë!

Në emër të menaxhmentit të Fakulteti Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (FIEK) të gjithë studentëve dhe bashkëpunëtorëve të FIEK ju uroj 13 vjetorin e Shtetit tonë, Pavarësinë e Republikës së Kosovës, ditë kjo që është konkretizim i përpjekjeve shekullore për liri dhe pavarësi.

I juaji,
Prof. Asoc. Dr. Isak Shabani
Dekan në FIEK