Mundësi praktike në GIZ Kosovë (Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) GmbH)

24 Maj 2024
SHARE

Të nderuar studentë, 

GIZ KosovaShoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) GmbH, aktualisht është në kërkim të individëve të motivuar për t'u bashkuar me GIZ Kosova, si praktikantë lokalë për projektet:

Kosovo Energy Project
Kosovo for Green
European Integration
Administration & Finance/Controlling
Project Services and Coordination Unit (Commercial Unit)

 

Për t'u kualifikuar për këto praktika, kandidatët duhet të jenë studentë në vitin e fundit të studimeve ose të sapodiplomuar që kanë përfunduar diplomën e tyre brenda gjashtë muajve të fundit, me fokus në fushat përkatëse për objektivat e secilit projekt dhe me njohuri shumë të mira të gjuhës angleze. aftësitë gjuhësore.

 Si të aplikoni?
Kandidatët e interesuar dhe të kualifikuar ftohen të dorëzojnë aplikacionin e tyre elektronik në anglisht, në Versioni PDF, në: [email protected]

Afati i fundit për aplikim është 29 maj 2024.

 Për detaje të mëtejshme në lidhje me përshkrimet e vendeve të punës, kualifikimet e kërkuara dhe procesin e aplikimit, shkarkoni dokumentet:

- Internship Vacancy_KEP

- Internship Vacancy_K4G

- Internship Vacancy_EUI

- Internship Vacancy_Commercial Unit

- Internship Vacancy_CO

Suksese!


ℹ️ Informacione të mëtejshme

Më shumë informacion rreth   GIZ KosovaShoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) GmbH, mund ti gjeni në faqen zyrtare të GIZ KOSOVA.

https://www.giz.de