Hapet thirrja për aplikim në programin POSIG 2024/25

23 Shkurt 2024
SHARE

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se thirrja për aplikim në programin POSIG 2024/35 tashmë është hapur. Zgjatja e procesit të Akreditimit Evropian lejon hapjen e kësaj thirrje të kushtëzuar të konsorciumit të zgjeruar POSIG. Kandidatët tani mund të zgjedhin edhe Universitetin e Prishtinës dhe Universitetin e Triestës (nga 2025/2026) në programin tonë të përbashkët MA.

 

Më shumë detaje rreth programit: https://posig.info/

Platofrma e aplikimit online: https://posig.uet.edu.al/