NJOFTIM Lidhur me Dhënien dhe Shqyrtimin e Ankesave të Kandidat - Studentëve për Provimin Pranues – Afati plotësues BA

11 Shtator 2023
SHARE

Njoftohen të gjithë kandidat - studentët e interesuar për të ushtruar ankesë, që këtë mund ta bëjnë të martën, datë 12.09.2023 (nga ora 8:00 – 16:00), dhe të mërkurën, datë 13.09.2023 (nga ora 08:00 – 16:00) në Fakultetin Filozofik, zyra # 10.

 

Shqyrtimi i ankesave nga komisionet përkatëse do të bëhet të enjten, datë 14.09.2023, duke filluar nga ora 10:00 në Fakultetin Filozofik.

 

Dekanati i Fakultetit Filozofik