Lajm i mirë për antropologjinë dhe studimet në shkencat sociale dhe dijet humane

01 Dhjetor 2023
SHARE

Departamenti i Antropologjisë, Fakulteti Filozofik, Universiteti i Prishtinës do të organizojë Konferencën e 11-të të InASEA (International Association for Southeast European Anthropology). Tema e konferencës është: “In, out and in between”. Transnational and internal migration in Southeast Europe.

Thirrja do të jetë e hapur deri më 15 shkurt 2024. Konferenca do të mbahet në Fakultetin Filozofik, më 19-22 shtator 2024.

Për detaje tjera, klikoni Këtu