NJOFTIM Lidhur me Dhënien dhe Shqyrtimin e Ankesave të Kandidat - Studentëve për Provimin Pranues MA të konkursit plotësues - afati i dytë

19 Tetor 2023
SHARE

Njoftohen të gjithë kandidat-studentët e interesuar për të bërë ankesë, që këtë mund ta bëjnë të premten, datë 20.10.2023 (nga ora 08:00 – 16:00), dhe të hënën , datë 23.10.2023 (nga ora 08:00 – 16:00) në Fakultetin Filozofik, zyra # 10.

 

Shqyrtimi i ankesave nga komisionet përkatëse do të bëhet të martën, datë 24.10.2023, duke filluar nga ora 10:00 në Fakultetin Filozofik.

 

Dekanati i Fakultetit Filozofik